Aangepaste werking  

Onze werking is aangepast om zo veel mogelijk verbonden te blijven! We hebben verschillende Whatsapp groepen opgestart om allerlei activiteiten samen te blijven doen!  Ook kunnen we volgens de maatregelen sommige zaken nog op locatie bieden. 
 

EVA Adviseert

Ondanks de maatregelen blijven we bereikbaar.  Je kan bij ons terecht voor allerlei vragen en praktische hulp.  Of heb je nood aan een babbel?  Wij zijn er voor iedereen.  Bij het onthaal kan je terecht voor meer info over de solidaire buurtwinkel.  Elke dinsdag en donderdag van 13:00 tot 16:00.  Je mag ook een afspraak maken voor een ander tijdstip.  Hiervoor bel je naar 03 542 64 13 of mail naar info@evacentrum.be
 

EVA Activeert

Ben je op zoek naar een job of vrijwilligerswerk?  Wij gaan samen op zoek en ontdekken je krachten.  Elke maandag van 10:00 tot 12:30 uur.
 

EVA Ontdekt

Elke woensdag en schoolvakanties organiseren we leuke activiteiten.  Je kan deelnemen onder begeleiding of met je gezin.  Zo zijn we gestart met onze zoektochten in Ekeren, maar er is meer!  Ook tijdens Covid is het belangrijk dat we buiten komen en nieuwe zaken ontdekken.  Zin om op ontdekking te gaan?  Laat het ons weten en schrijf je in voor Ontdekkingstroef!  Elke woensdag van 13:30 tot 15:30 uur.
 

Moedergroep

Elke week organiseren we online, of buiten, een activiteit en blijven we verbonden met moeders en hun gezinnen.  Elke donderdag van 13:00 tot 15:00 uur.
 
 

Gezonde vrijdag

Op vrijdag werken we rond gezondheid en beweging.  We delen online recepten, gezinsspelletjes en allerlei opdrachten. Elke vrijdag van 11:00 tot 14:00 uur.